IT-avdeling

Ønsker du å kunne fokusere på din kjernevirksomhet og at «ting skal bare funke»? Da er en IT-avdeling fra Coherent perfekt for deg. Med denne løsningen skreddersyr vi en leveranse som passer perfekt for din bedrift, og tilpasser alle tjenester etter ditt behov. Enten om det er en total leveranse, eller om du ønsker delvis, så er vi der for deg.

Med en slik løsning vil tekniske ressurser være tilgjengelige for å assistere din bedrift på 1., 2. og 3.-linje. Med vår tekniske kunnskap gjør det mulig å ta tak i både enkle og omfattende utfordringer, og alltid løse dem. Under ser du noen fordeler som følger av å bruke oss som din IT-avdeling.

   

  «Vårt samarbeid har ført til at vi kan endelig stole 100% på vår IT-partner. De ansatte i Coherent er imøtekommende, handlekraftige og veldig pålitelige. Høy kompetanse i alle ledd.»

  Christian Sanne

  Daglig leder

  «Med Coherent som IT-leverandør kan vi fokusere på kjernevirksomheten. Vi får rask og god hjelp når vi trenger det, og de er alltid lett tilgjengelige med hyggelige ansatte.»

  Robin Payman

  Daglig leder

  «Med kompetansen til Coherent har vi ikke bare fått et godt kundeforhold til en dyktig IT-leverandør, vi har også fått tilgang til gode rådgivere for våre prosjekter.»

  Joakim Hereng

  Daglig leder

  Gratis bytte

  En stor demper for å bytte leverandør er hele jobben som må gjøres fra å gå fra en leverandør til en annen. Denne utfordringen kjenner vi godt til, og derfor gjør vi denne jobben for alle våre nye kunder helt gratis.

  Egne verktøy

  Med en avtale for IT-avdeling vil vi opprette en kundeportal der vi registrerer alle henvendelser, samt alle support-tickets. Vi følger opp og oppdaterer alt i denne portalen. Alle parter vil kunne følges opp via dette sentraliserte systemet.

  Gratis oppmøte

  Det skal ikke gjøre vondt å få hjelp. Derfor er det viktig at gebyr for oppmøte, antall km, bruk av bil og reisetid ikke er en kostnad du blir fakturert for igjen. Denne kostnaden skal vi som din IT-partner dekke 100%.

  Vi holder deg sikret

  Det digitale trusselbildet i verden øker, og det er derfor vi i Coherent leverer sikkerhet i alle ledd. Vi sørger for at du som vår kunde ikke trenger å bekymre dere for at sikkerheten til enhver tid blir fulgt opp av kompetente ressurser.

  Full kontroll

  Full rapport med antall timer og saker løst den gjeldende måneden vil bli presentert for deres kontaktperson. Vi kan også rapportere én gang i uken  om ønskelig, eller sette opp faste statusmøter.

  Alltid hjelp å få

  Vi vet at alle våre kunder jobber til alle døgnets tider (24/7), og vi vet veldig godt at tekniske utfordringer kan fort skje utenfor arbeidstid. Derfor har vi et dedikert team som hjelper deg når som helst, hvor som helst.

  Innkjøp og lisens

  Vi håndterer alle innkjøp av IT-utstyr for din organisasjon, samt håndtering av lisenser. Vi sørger for gode garantiavtaler, samt at vi forhandler ned pris ved større kjøp. Alle leveringer kommer med transportforsikring.

  Alltid en løsning

  Alle våre saker på tvers av alle kunder gjennom all vår tid i bransjen har vi alltid funnet en løsningen for kunden som passer dem best. Vi gir oss aldri før våre kunder er 100% fornøyde med løsningen som vi har kommet frem til.

  Tjenester

  Support & helpdesk

  Det er viktig at du får den hjelpe du trenger, når du trenger det. Derfor lever vi for vår interne policy om.. les mer.

  IT-drift

  IT kan være veldig komplisert, men det spørs hvem du spør. Derfor sørger vi i Coherent for at dere får.. les mer.

  Møte- og konferanserom

  De fleste møter holdes fremdeles digitalt, og vil ha en blanding av deltakere som er på hjemmekontor.. les mer.

  IT-sikkerhet

  Den økte bruken av tingenes internett (IoT) er en av de senere årenes teknologiske nyvinninger som øker.. les mer.

  Backup

  Skylagringstjenester løser ikke bare lagringsproblemer, men forenkler også ting som tilgjengelighet.. les mer.

  Prosjektledelse

  Deres interne IT-prosjekter kan fort bli dyrere enn antatt. Det kan til og med hende at dere ikke vet hvilke tekniske.. les mer.

  Nettverk & infrastruktur

  Med oss som leverandør av din fiber har dere den mest prioritert linjen dere kan får på stabilitet og.. les mer.

  Lisensforvaltning

  Opp nå full utnyttelse av dine lisenser ved bruk av Coherent som din lisensforvalter. Vi sørger for at din.. les mer.

  Innkjøp av utstyr

  Med innkjøp via oss vil du kunne oppnå en reduksjon på pris mellom 10% og 40% ifh.t. andre leverandører.. les mer.

  Vi er her for å hjelpe!

  Kontor

  Billingstadsletta 19B,
  1396, Billingstad

  Åpningstider

  Man-Fre: 8:00 – 16:00
  Lør-Søn: Stengt

  Ring oss

  (+47) 93 401 307