Om oss

Angrepsoverflaten til en bedrift er stadig i endring. Organisasjoner forandrer seg, samt miljøet og enheter/teknologien som er i bruk. For å kunne sikre et vedvarende godt system for IT-sikkerhet er det viktig med gode og innarbeidede rutiner som følges opp. Disse rutinene skal også endres så fort det er behov for dette (f.eks. ved at systemer og bruk endres).

Ved et eventuelt angrep har sikkerhetsteamet til Coherent rutiner på plass for å håndtere situasjonen på en mest smidig måte for å minimere potensiell skade.

Ved å se dine behov, og våre løsninger vil vi finne en kostnadseffektiv løsning som er god nok for deg!

 

Monitorering

Med 24/7/365 monitorering av sikkerhetsbildet i din bedrift vil Coherent kunne sørge for å kjapt finne potensielle trusler før det er for sent.

Rapportering

Med automatisk rapportering til vårt sikkerhetsteam vil systemer automatisk informere oss om det er noe vi har oversett.

Backup i skyen

Med gode backupløsninger passer vi på at din bedrift alltid har et speilet bilde av informasjonen din bedrift besitter. Skulle noe skje kan vi gjenopprette filer, eller hele servere på noen få tastetrykk.

Sikre alle ledd

Sikre alle ledd i bedriften for å minimere sjansene for å kunne bli rammet av virus eller hackerangrep.

Endpoint Detection & Respons

Vårt tilnærming til en sikker hverdag

En sikkerhetsløsning for endepunkter der vi kan ha full oversikt over sikkerhetsbildet i din bedrift, hvor enn du skulle måtte befinne deg.

Med en slik løsning som EDR fra Coherent vil våre systemer automatisk samle data, kombinere den og analysere mønster for å se på et helhetlig sikkerhetsbilde for din bedrift.

 

Kontakt oss

(+47) 934 01 307

Billingstadsletta 19b

Mandag-Fredag: 08:00 – 16:00

Book møte

Ta en uforpliktende prat med vår daglig leder, David Christensen.