Artificial Intelligence

Fremtiden er her

Microsofts banebrytende nye tjeneste, Copilot, er klar til å revolusjonere måten bedrifter opererer på. Ved å utnytte kraften i kunstig intelligens, forbedrer Copilot produktiviteten, effektiviserer samarbeidet og transformerer arbeidsopplevelsen.

Funksjoner

Hva kan vi bruke Copilot sin AI til?

Copilot er en banebrytende teknologi som tar nytte av kunstig intelligens for å forbedre produktiviteten og brukeropplevelsen i Excel, Teams, Word og Outlook. Den tilbyr intelligent støtte og veiledning for å hjelpe deg med å jobbe mer effektivt og oppnå bedre resultater.

AI i Excel

Copilot i Excel er en kraftfull funksjon som gir deg intelligent hjelp i regnearkene dine. Den bruker avansert kunstig intelligens til å forstå og tolke data, og foreslår automatisk formler, diagrammer og formateringsalternativer basert på konteksten. Copilot gjør det enklere og raskere å utføre komplekse beregninger, visualisere data og presentere resultater på en profesjonell måte.

AI i Teams

Med Copilot i Teams blir samarbeid enklere og mer effektivt enn noensinne. Denne funksjonen gir intelligente forslag og veiledning mens du kommuniserer med teamet ditt. Den kan foreslå raske svar, hjelpe med å planlegge møter, dele filer og mye mer. Copilot i Teams hjelper deg med å holde tritt med samtaler og oppgaver på en smidig måte, slik at teamet kan fokusere på det som er viktigst.

AI i Word

Copilot i Word er din personlige skriveassistent. Den gir deg kontekstuell støtte og forslag mens du skriver dokumenter. Copilot kan foreslå ord, setninger og formateringsalternativer som passer best til innholdet ditt. Den kan også hjelpe med grammatikk og stavekontroll, og sørger for at dokumentene dine er klare og profesjonelle.

AI i Outlook

Copilot i Outlook tar e-posthåndtering til et nytt nivå. Den gir intelligente forslag mens du skriver e-poster, og hjelper deg med å organisere innboksen din mer effektivt. Copilot kan foreslå svar, kategorisere e-poster, planlegge møter og påminne deg om viktige oppgaver. Med Copilot i Outlook kan du bruke mindre tid på administrativt arbeid og mer tid på å være produktiv.

Hvorfor skal du bruke dette?

Mange mener AI er det største som har hendt menneskeheten når det kommer til IT. Det hadde vært dumt å være en av 300 millioner brukere av Microsoft 365 som valgte bort dette.

300m

daglige brukere av M365

 

Lurer du på hvordan du skal komme i gang med Copilot, eller trenger å vite mer om kriteriene knyttet til bruken og sikkerhetsaspektet rundt dette?

En direkte fordel for deg personlig?

Copilot tilbyr en rekke personlige fordeler for brukere. For det første øker det produktiviteten ved å effektivisere arbeidsprosesser og automatisere repetitive oppgaver. Dette frigjør tid og reduserer arbeidsbelastningen. Samtidig forbedrer Copilot kvaliteten på arbeidet ved å gi intelligente forslag og støtte. Det legger også til rette for læring ved å presentere mulige løsninger og hjelper brukere med å ta i bruk ny teknologi raskere. Copilot bidrar til å redusere stress og frustrasjon ved å gi pålitlig veiledning, og tilpasses individuelle behov og arbeidsmønstre. Med Copilot som en pålitelig assistent, øker selvtilliten til brukere når de tar på seg utfordrende oppgaver.

Er du klar?

Utforsk mulighetene med kunstig intelligens og la teknologien akselerere din suksess i en arbeidshverdag som er stadig i utvikling. Kontakt oss nå for hyggelig og uforpliktende prat.