På tide med en ny  support og driftsløsning?

 

Hvorfor oss?

Coherent har lang erfaring med store, mellomstore og små bedrifter. Vi vet at alle er forskjellige, og dermed har annerledes behov. Vi skreddersyr våre tjenester og løsninger til nøyaktig det du trenger!

Den rette match!

Ønsker du å kunne fokusere på din kjernevirksomhet og at «ting skal bare funke»? Da er en IT-avdeling fra Coherent perfekt for deg. Med denne løsningen skreddersyr vi en leveranse som passer perfekt for din bedrift, og tilpasser alle tjenester etter ditt behov. Enten om det er en total leveranse, eller om du ønsker delvis, så er vi der for deg.

Med en slik løsning vil tekniske ressurser være tilgjengelige for å assistere din bedrift på 1., 2. og 3.-linje. Med vår tekniske kunnskap gjør det mulig å ta tak i både enkle og omfattende utfordringer, og alltid løse dem. 

Den beste servicen!

Det er viktig at du får den hjelpe du trenger, når du trenger det. Derfor lever vi for vår interne policy om «24/7 – Service på 1-2-3», som sørger for at vi yter høy kvalitet hos vår support & helpdesk.

Døgnet rundt har vi alltid dedikert 1 person til din sak, aldri skal vi la det ringe mer enn 2 ganger, og vi skal svare på alle e-post innen 3 minutter. Dette skal også kunne bidra til at du får fokusert på det som er viktig for deg, nettopp din kjernevirksomhet.

Klar for en uforpliktende prat?