Din nye IT-leverandør er kun et anrop unna

Med vårt fokus på enkle løsninger som optimaliserer våre kunders drift og samhandling, kan vi med hånden på hjertet si vi er stolte hver gang vi blir utpekt som våre kunders foretrukne IT-partner. 

Er din bedrift interessert i å vite mer om hvordan vi kan jobbe sammen, kan vi ta en uforpliktende prat der vi er innom:

  • Din bedrifts behov og muligheter.
  • Nåværende status og hvordan vi kan hjelpe deg med dine langsiktige mål.
  • Hvordan vi kan skreddersy en IT-tjeneste basert på dine behov.

Dette er en uforpliktende samtale for å finne ut om vi er en god match. 

Ta det første steget

Fyll ut skjemaet for å bli kontaktet. 

4 + 12 =

Kjenner du deg igjen i en av disse?

Da er det på tide å vurdere ny IT-partner allerede i dag.

Det koster for mye

Du føler det koster mer enn det smaker. Din nåværende IT-leverandør sender dere faktura med større beløp, og med beskrivelsen det ikke er lett å forstå.

 

Null kontroll

Dere kjenner ikke til 100% av systemene deres, og dere vet heller ikke hvordan dere skal bytte fra en leverandør til en annen når dere ikke har kontroll på dette selv.

Dere blir ikke sett

Dere føler dere glemt av deres IT-partner som skal ta vare på dere når dere trenger det mest. De er dårlige på å følge opp, og dere ser dem ytterst sjeldent.

Fire fordeler med oss

Dette er noen få punkter som vi mener har gjort oss til våre kunders foretrukne partner på IT.

Gratis bytte

En stor demper for å bytte leverandør er hele jobben som må gjøres fra å gå fra en leverandør til en annen. Denne utfordringen kjenner vi godt til, og derfor gjør vi dette for alle våre nye kunder helt gratis.

24/7 support

Vi vet at alle våre kunder jobber til alle døgnets tider, og vi vet veldig godt at tekniske utfordringer kan fort skje utenfor arbeidstid. Derfor har vi et dedikert team som hjelper deg når som helst.

Ingen skjulte kostander

Med Coherent som din partner skal det ikke koste deg noe ekstra å få hjelp on-site om det er nødvendig. Denne kosten dekker vi! Du kan derfor se bort fra oppmøtekostnad, km-kostnad, reisekostnad m.m.

Key account manager

Uansett størrelsen på din bedrift, vil vi dedikere en Key Account Manager (KAM) til deg og din bedrift. Vi sørger derfor for at denne personen har kompetansen dere trenger, og har den profilen vi mener passer dere best.  

Klar for en uforpliktende prat?