Tjenester

Sy sammen, eller velg kun én tjeneste for din bedrift.

it-Support & helpdesk

Det er viktig at du får den hjelpe du trenger, når du trenger det. Derfor lever vi for vår interne policy om «24/7 – Service på 1-2-3», som sørger for at vi yter høy kvalitet hos vår support & helpdesk.

Døgnet rundt har vi alltid dedikert 1 person til din sak, aldri skal vi la det ringe mer enn 2 ganger, og vi skal svare på alle e-post innen 3 minutter. Dette skal også kunne bidra til at du får fokusert på det som er viktig for deg, nettopp din kjernevirksomhet.
Denne løsningen passer spesielt godt de som trenger noen å ringe til når de trenger hjelp, men ønsker å styre sine systemer selv. Da vil dere kunne enkelt få den hjelpen dere trenger med fjernhjelp, eller on-site støtte.

IT-drift og nettverk

IT kan være veldig komplisert, men det spørs hvem du spør. Derfor sørger vi i Coherent for at dere får en dedikert ressurs til deres drift med riktig kompetanse. Og med et team i bakkant vil vi til enhver tid kunne løse deres utfordringer, eller utvikle løsningene dere ønsker. Med en bred kompetanse og lang erfaring har vi det som skal til for å drifte din bedrift.

IT-infrastruktur fra Coherent vil du kunne være trygg på at din organisasjon får det utstyret den trenger, og støtte for driften 24/7.

Ved å velge oss vil vi ta alt ansvar for at dette skal gå rundt på en god måte. Vi kjører helsesjekk av utstyret, vi sørger for godt vedlikehold, og ikke minst gode garantier på alt utstyr. Alt dette for å kunne sikre en god og sikker løsning for din bedrift.

Møte- og konferanserom

Klar for en hybrid hverdag?
De fleste møter holdes fremdeles digitalt, og vil ha en blanding av deltakere som er på hjemmekontor og de som sitter fysisk tilstede. Derfor er det viktig at man har AV-utstyret i orden, og at dette samkjøres med deres interne booking system av møter.

Løsningen for gode og effektive videomøter er å ha utstyret i orden, og møteromsteknologi som er tilpasset bruken. Du trenger ikke det dyreste utstyret om det kun skal være 1-3 personer i ett rom, samtidig bør du ta høyde for at rommet er stort nok om du skal ha mange personer i møtet. Er rommet stort vil det kreve mer av det teknologiske AV-utstyret for bilde, video og lyd.

IT-sikkerhet

Den økte bruken av tingenes internett (IoT) er en av de senere årenes teknologiske nyvinninger som øker behovet for gode sikkerhetsløsninger. Det holder ikke lenger å beskytte dine data i virksomhetens lokaler med brannmurer ettersom ansatte i stor grad også benytter seg av hjemmenettverket og usikrede, offentlige nettverk når de jobber mens de er på farten,

I den forbindelse er det viktig at dere sørger for at følgende er tilstrekkelig beskyttet
– Bærbar datamaskin og andre mobile enheter
– Stasjonær maskin
– Alle skyplattformer
– rutere

Dette beskytter du vet å investere i blant annet gode brannmurer, DNS-filtrering, malware-beskyttelse, antivirus-programvare og sikkerhetsløsninger for e-posttjenester.

 

Backup & lagring

Skylagringstjenester løser ikke bare lagringsproblemer, men forenkler også ting som tilgjengelighet og deling. En av de største fordelene ved  skylagring er at det i utgangspunktet er et samarbeidsverktøy. Skylagringstjeneste integrerer sky sync og dele funksjoner. Enhver enhet som har skylagringsprogramvaren installert på den, kan få tilgang til og arbeide med filene i sanntid.

Med en slik funksjonalitet er det ekstra viktig med backup! Derfor har vi i Coherent flere løsninger som vi tilpasser ditt behov for backup. Som vi nevner til alle våre kunder er det smart å velge en tredjepartsleverandør til backup, og ikke bruke Azure, om man jobber i MS-verden. Dette grunnet at man ikke ønsker alt på samme sted, samt at funksjonaliteten for backup og restore hos Microsoft er begrenset.

Vi er her for å hjelpe!

Kontor

Billingstadsletta 19B,
1396, Billingstad

Åpningstider

Man-Fre: 8:00 – 16:00
Lør-Søn: Stengt

Ring oss

(+47) 934 01 307